Що таке крауд маркетинг – це рекомендації товарів або послуг від користувача до користувача, шляхом спілкування в мережі інтернет.

Крауд-маркетинг здатний успішно вирішити низку завдань:

  • Залучення Цільового і Зацікавленого Трафіку на Сайт:

Крауд-маркетинг може привертати увагу цільової аудиторії, спрямовуючи її на ваш сайт, що сприяє збільшенню відвідуваності.

  • SEO Просування Сайту в пошукових системах:

Підтримка відгуків, обговорень і активності в мережі сприятливо позначається на позиціях сайту в пошукових системах.

  • Популяризація Бренда або Компанії в цілому:

Крауд-маркетинг створює можливість для активного спілкування з аудиторією, сприяючи впізнаваності та популяризації вашого бренду або компанії.

  • Посилення та Збільшення Лояльності Клієнтів:

Активна взаємодія з клієнтами через крауд-маркетинг, наприклад, через відгуки та зворотний зв’язок, може посилити зв’язок з ними і підвищити їхню лояльність.

  • Підвищення Репутації Бренду та ставлення до Продуктів Компанії:

Регулярні позитивні обговорення, огляди та відгуки в мережі створюють сприятливе враження про бренд, сприяючи поліпшенню репутації та ставлення до продуктів компанії.

 

Таким чином, крауд-маркетинг є потужним інструментом, який може не лише привернути увагу до вашого бренду, а й позитивно вплинути на важливі аспекти бізнесу та взаємодії з клієнтами.

 

Схематично спрощений діалог користувачів виглядає наступним чином:

Користувач № 1: запитання.

Користувач №2: відповідь + посилання (назва компанії, адреса, телефон тощо)

Користувач №1: спасибі, те що мені потрібно.

 

А тепер кілька прикладів із реального життя:

Онлайн-курс розвитку кар’єри, що забезпечує комплексний розвиток професійних навичок менеджерів, заснований на практичному досвіді автора

примеры крауд маркетинга

*Згідно з показниками сайту ahrefs, DR сайту-донора становить 94, в Органічний трафік дорівнює 347.8M користувачів на місяць і має позитивний тренд.

ІТ – курси на ринок США

примеры крауд маркетинга

*згідно з показниками сайту ahrefs, DR сайту-донора становить 91, в Органічний трафік дорівнює 173.9M користувачів на місяць і має позитивний тренд.

Сайт із продажу та виробництва фотошпалер в Іспанії

примеры крауд маркетинга

* іспанська мова
* до даних товарів можна додати зображення в коментарі, виглядає більш інформативно і гарненько.

Сайт з ремонту кава-машин

ПРИКЛАДИ КРАУД МАРКЕТИНГУ

* перевагу для розміщення віддали сайтам міста Києва

 

Сайт клініки пластичної хірургії

примеры крауд маркетинга

Постачальник широкого спектра металевого круглого, квадратного та шестигранного прокату оптом і вроздріб на території України

примеры крауд маркетинга

 

 

Наші досвідчені автори спеціалізуються на великому спектрі тематик. У рамках коментарів крауд-письменники мають можливість впроваджувати не тільки посилання на веб-сайт замовника, а й вбудовувати відео, зображення, а також використовувати посилання-картинки.

 

Крауд-маркетинг підходить для різних типів веб-ресурсів, будь то сайти товарів, послуг та інші. У цьому випадку немає жодних обмежень.